Sika AnchorFix®-1

Adeziv ankorimi me tharje të shpejtë

Adeziv ankorimi me dy përbërës, pa tretës dhe stiren dhe me bazë poliesteri.

  • Tharje e shpejtë
  • Mund të përdoret pistoletë standarde
  • Mund të përdoret në temperatura të ulëta
  • Kapacitet i lartë për bartje ngarkese
  • Disponohet miratimi ETA
  • Nuk rrjedh, edhe në aplikime tavanore
  • Pa stiren
  • Arome e lehtë
  • Sasi e pakët firoje
Sika AnchorFix®-1