Sika MonoTop®-110 QuickFix

Llaç me mpiksje të shpejtë gati për përdorim

Sika MonoTop®-110 QuickFix është llaç prej 1 përbërësi, me mpiksje të shpejtë dhe gati për përdorim me bazë lidhësi (binder) çimentoje dhe agregatesh të përzgjedhura i krijuar si një llaç për fiksime që karakterizohet nga zhvillimi i hershëm i rezistencave.

  • Mpiksje pas disa minutash
  • Ambalazh praktik, gjithashtu i përshtatshëm për aplikime të vogla
  • Mpiksje e shkëlqyer edhe në kushte të lagështa
  • I përshtatshëm për lyerje pasi materiali të jetë tharë
  • Ndërkapje e mirë mbi metale