Sika® Antisol® S

Agjent për maturimin e betonit

Sika® Antisol® S është solucion gati për përdorim, i cili formon një izolim mikro-kristalin në poret betonit duke ulur shpejtësinë e avullimit të lagështisë nga miksi i betonit duke ndihmuar kështu në përfundimin e procesit të maturimit.

Sika® Antisol® S ofron vetitë e dobishme të mëposhtme për sipërfaqet e betonit:
  • Ndihmon në përgjithësi betonin për të arritur hidratim, fuqi, qëndrueshmëri dhe fortësi sipërfaqësore maksimale
  • Përmirëson paraqitjen e sipërfaqes
  • Redukton tkurrjen
  • Redukton mbledhjen e pluhurit
  • Redukton përshkueshmërinë e betonit
  • Kur përdoret saktë, nuk ndikohet ndërkapja e trajtimeve vijuese mbi sipërfaqen e betonit
Sika® Antisol® S