Sika® WT-200 P

Aditiv kristalin dhe hidroizolues për betonin rezistues ndaj ujit

Sika® WT-200 P është aditiv hidroizolimi që kombinon rezistencën ndaj ujit dhe kristalin që përdoret për të reduktuar përshkueshmërinë e betonit dhe për të përmirësuar aftësitë vetëpërmirësuese të betonit.

Sika® WT-200 P konsiston në një përzierje çimentoje, amino alkoolesh dhe lëndësh mbushëse. Këto materiale aktive do të formojnë një material të patretshem nëpër poret dhe strukturën kapilare të betonit dhe izolojnë në mënyrë të përhershme betonin kundër depërtimit të ujit dhe lëngjeve të tjera. Përveç kësaj, formula e veçantë dhe përbërësit e Sika® WT-200 P shtojnë vetitë vetëpërmiresuese të betonit dhe përmirësojnë aftësinë kundër plasaritjeve të betonit.
Sika® WT-200 P ka avantazhet dhe përfitimet e mëposhtme:
  • Redukton depërtimin e ujit nën presion
  • Redukton absorbimin e ujit
  • Përmirësim i vetive vetëshëruese të betonit
  • Përmirësim i rezistencës kundër sulmit kimik
  • Transmetim i reduktuar i avujve
Sika® WT-200 P