Sika® Antifreeze GR

Aditiv për betonim në temperatura të ulëta

Sika® Antifreeze GR është një aditiv i lëngshëm për prodhim betoni të cilësisë së lartë në temperatura të ulëta.

  • Aktivizim i mpiksjes së çimentos
  • Rritje e nxehtësisë së hidratimit
  • Nuk përmban klorure dhe nuk ndikon negativisht tek armatura
Sika® Antifreeze GR