Sika® Separol® W-320

Disarmant ekonomik me bazë uji

Sika® Separol® W-320 është një disarmant gati për përdorim dhe pa tretës. Është një emulsion me bazë vaji mineral të rafinuar.

Sika® Separol® W-320 ka karakteristikat e mëposhtme:
 • Viskozitet i ulët
 • Aftësi e shkëlqyer “ngjitjeje” në sipërfaqet vertikale të betoformës
 • I vetënivelueshëm pas aplikimit me spërkatje
 • Eliminim i lartë i poreve
 • Nuk krijon avuj të djegshëm
 • Nuk krijon rrëshirë
 • Redukton mbetjet e pluhurit në armaturë
 • I sigurt për përdorim nga operatori

Ky produkt ofron avantazhet e mëposhtme:
 • Ndarje e lehtë dhe e saktë e betoformës nga betoni i ngurtësuar
 • Sipërfaqe përfundimtare me cilësi të lartë
 • Nuk zvogëlon cilësine e betonit në sipërfaqe
 • Mbron betoformën nga korrodimi i hekurit dhe vjetrimi i shpejtë