SikaCim® Color S

SikaCim® Color S është një pigment në formë pluhuri prej oksidesh minerale.

  • Pigmente sintetike me bazë oksidesh minerale
  • Rezistencë e mirë ndaj rrezatimit UV
  • Nuk ndikon kohët e mpiksjes dhe tharjes së llaçeve
  • Kompatibël me aditivë të tjerë SikaCim®
  • Produkt ekonomik dhe me përdorim të lehtë
SikaCim® Color S