SikaFiber® P/P 6 mm

Fibra polipropileni për beton dhe llaç

SikaFiber® P/P 6 mm janë fibra polipropileni përpunimi special.

SikaFiber® P/P 6 mm për shkak të procesit të posaçëm të prodhimit të tyre janë lehtësisht të tretshme në brumin e llaçit të freskët, duke prodhuar kështu një rrjetë shumë të dendur e cila ndikon në:
  • Reduktimin e plasaritjeve gjatë tkurrjes
  • Përmirësimin e rezistencës ndaj goditjeve dhe papërshkueshmërisë së pastës së ngurtësuar të çimentos në beton dhe llaç
Fibrat nuk zëvendësojnë armimin statik, por mund të zëvendësojnë armimin kundër plasaritjeve.
SikaFiber® P/P 6 mm